Fokus på Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget med Cecilia

Fokus på Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget med Cecilia

26

maj

Start: 26/05/2020 19:00 Slut: 26/05/2020 20:00

Sted: Online

Adresse:

Venstre i København begynder nu for alvor nedtællingen til det kommende kommunalvalg, som finder sted 16. november 2021. Der skal ske mange ting før valgdagen.

En af disse ting er medlemsarrangementer med fokus på det politiske arbejde på rådhuset ved vores medlemmer af Borgerrepræsentationen.

De resterende måneder i 2020 - med undtagelse af juli måned - vil vores 4 medlemmer af Borgerrepræsentationen således på skift fokusere på arbejdet i et af rådhusets syv politiske udvalg.

Vi lægger ud tirsdag den 26. maj kl. 19-20, hvor vores Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard fortæller om arbejdet både i Borgerrepræsentationen som helhed og mere specifikt i Økonomiudvalget.

Programmet for mødet er som følger:
• Fakta om Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget – hvordan styres København?
• Hvem sidder der for Venstre (hvad er vedkommendes profil og mærkesager)
• Hvad er de vigtigste sager i BR og Økonomiudvalget p.t.
• Hvad er de 3 største ”Venstre-sejre” hidtil i denne periode
• Hvad sker der i resten af valgperioden
• Hvad synes deltagerne i mødet er det vigtigste at sætte fokus på fremover?

Er du nysgerrig på københavnsk politik, så er dette det helt rigtige sted at bruge en time. Og har du måske tilmed potentiel interesse i at opstille til næste BR-valg, så må dette møde nærmest være et ”must”!

På de kommende måneders medlemsmøder ser vi som nævnt nærmere på rådhusets fagudvalg i øvrigt: Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, Børne- og Ungdomsudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget, Socialudvalget, Sundheds- og Omsorgsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget.

Invitation er sendt direkte til alle medlemmer af Venstre i København.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte aktivitetsansvarlig Peter Stenbjerre på tlf. 42 30 91 45 eller mail pstenbjerre@hotmail.com.